Kan ik iets voor jou betekenen?

Advies

Advies


Je wilt iets met jezelf of je organisatie. Een verandering waarvan jij overtuigd bent dat het kan én moet maar je hebt nog niet alle tools om het over te brengen.
Misschien heeft jouw school wel een probleem dat je onderzocht wilt hebben alvorens je het gaat aanpakken. Bijvoorbeeld werkdruk binnen het team, waar komt het vandaan... en... hoe ga je het aanpakken?


Kortom, je hebt onderzoek, advies of een strategie nodig!

Eerst gaan we sparren en brainstormen en zo in kaart brengen wat je echt nodig hebt. Daarna gaan we kijken waar je uit wilt komen, wat is de stip op de horizon? Dan stellen we de route vast. Hoe vliegen we het aan, wat kan ik doen en wat kun je zelf. Ik streef ernaar om jou in positie te brengen om het zelf te doen. Uiteraard ondersteun ik met raad en indien nodig met daad. Samen bereiden we de nodige zaken voor, gesprekken, teamsessies en wat verder nog nodig is. Ik help je reflecteren zodat jij de doelen haalt die je wilt én je zelf daarbij groeit. Meestal is het een kwestie van het gezond verstand gebruiken en putten uit ervaring, de juiste interventies op het juiste moment. Als het nodig is gebruik ik hierbij een passend instrument of hulpmiddel om de school te analyseren en/of het probleem in kaart te brengen. Er zijn veel instrumenten op de markt waaruit ik kan putten.