LATEN WE SNEL KENNISMAKEN

En kom meer over mij te weten

Over mij


In het zuiden van Nederland ben ik in 1973 geboren als jongste zoon in een mijnwerkersgezin. Mijnwerkers noemen elkaar "koempels" (vriend / kameraad).
De daarbij behorende "koempelmentaliteit" staat voor: hard werken, eerlijkheid, een nuchtere kijk en doorzetten, ook als het moeilijk wordt. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik deze waarden in mijn opvoeding heb meegekregen.

Sinds 1999 werk ik in het primair onderwijs. Binnen onderwijs stichting Innovo (Limburg) heb ik de afgelopen tien jaar gewerkt als directeur van één of meerdere (grote en kleine) scholen, vast en interim. Daarvoor heb ik enkele jaren als Intern Begeleider (Master SEN), gedragsspecialist en leerkracht gewerkt.
Ik kan gerust zeggen dat ik goed thuis ben in het Primair Onderwijs.

In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ik een bepaalde mate van afwisseling en uitdaging nodig heb. Energie haal ik uit het analyseren en oplossen van problemen, het boeken van vooruitgang en het beter laten functioneren van organisaties en mensen.
In 2017 heb ik daarom de knoop doorgehakt en besloten om als zzp-er aan de slag te gaan.

Mijn ervaring en passie liggen in het onderwijs en in de mens. Ik heb een sterk analytisch vermogen, kan mensen en organisaties "lezen", kwaliteit en motivatie bij mensen herkennen en die inzetten om de doelen van de organisatie te halen. Daarbij ligt de focus op communicatie en vertrouwen. Men omschrijft mij als een gedreven persoon die rust brengt en snel de juiste accenten kan zetten. Mijn achtergrond is mijn brede ervaring en opleiding op gebied van management, leiderschap en
communicatie.

Wil je meer over mij weten, neem dan gerust contact op.