LATEN WE SNEL KENNISMAKEN

En kom meer over mij te weten

Over mij


In het zuiden van Nederland ben ik in 1973 geboren als jongste zoon in een mijnwerkersgezin. Mijnwerkers noemen elkaar "koempels" (kameraad). De daarbij behorende "koempelmentaliteit" staat voor: hard werken, eerlijkheid, een nuchtere kijk en doorzetten, ook als het moeilijk wordt. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik deze waarden in mijn opvoeding heb meegekregen.

Sinds 1999 werk ik in het primair onderwijs. Ik heb gewerkt als leerkracht, Intern Begeleider, gedragsspecialist en directeur. Ik kan gerust zeggen dat ik op alle gebieden goed thuis ben in het Primair Onderwijs. In 2017 heb ik de knoop doorgehakt en ben als ZZP-er aan de slag gegaan omdat ik een bepaalde mate van afwisseling in uitdagingen nodig heb. Energie haal ik uit het analyseren en oplossen van problemen, het boeken van vooruitgang en het beter laten functioneren van organisaties en mensen.

Mijn werkgebied is divers:

 • interim schoolleider,
 • trainer voor “de vier sleutels voor een effectieve les” ,
 • adviseur op gebied van team- en organisatie cultuur en individuele coaching. Ik ben gecertificeerd trainer/coach voor Human Synergetics en Core Quality International.

 • Inmiddels heb ik uiteenlopende opdrachten succesvol afgerond voor verschillende schoolbesturen zoals: Innovo, Kindante en Wijzers in Onderwijs.

  Mijn ervaring en passie ligt in het onderwijs en in de mens. Ik heb een sterk analytisch vermogen, kan mensen en organisaties goed "lezen", kwaliteit en motivatie bij mensen herkennen en die inzetten om de doelen van de organisatie te halen. Daarbij ligt de focus op communicatie en vertrouwen. Men omschrijft mij als een gedreven persoon die rust brengt en snel de juiste accenten kan zetten. Mijn achtergrond is mijn brede ervaring en opleiding op gebied van management, leiderschap en communicatie.
  Wil je meer over mij weten of eens samen bekijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact op.


  Met hartelijke groet,
  Bert Peeters