Kan ik iets voor jou betekenen?

Coaching & Bemiddeling

Coaching


Sterker worden, dat is het doel van coaching en daar help ik je bij. Je bent onzeker en staat niet in je kracht. Ik help je jouw zelfvertrouwen weer te vergroten door je te coachen en zo te helpen je uitdaging aan te pakken..

In mij vind je jouw maatje, adviseur, spiegel en daag je uit om het beste in jezelf naar boven te halen. Dat zal zeker af en toe vervelend voelen omdat het dichtbij komt en je buiten je comfort zone gaat, maar weet één ding: je wordt een betere versie van jezelf! Ik zet sowieso individuele sessies in, maar kan je in je werk ook observeren en uitdagende feedback geven.

Je kúnt het al, alleen weet je het nog niet. Hierbij maak ik onder andere gebruik van de kernkwadranten(gecertificeerd coach/trainer), NLP en onderdelen van het provocerend leidinggeven. Om jouw gedragsstijlen en de effectiviteit daarvan in kaart te brengen kan ik tevens gebruik maken van de instrumenten van Human Synergystics.

Bemiddeling


In conflictsituaties kan ik bemiddelen. Conflicten tussen twee personen of tussen twee groepen.

Allereerst verken ik het draagvlak en de intentie om de relatie en eventueel vertrouwen te herstellen. Indien dit aanwezig is gaan we de knelpunten in kaart brengen, uitspreken en tot elkaar komen vanuit verbinding. Indien er bij een partij de intentie ontbreekt om het vertrouwen en de relatie te herstellen dan stoppen we. Ook hierbij maak ik gebruik van Kernkwadranten en NLP.